Κύλινδροι Ασφαλείας

Mottura Club

Mottura Club Palatino LTD

Το Mottura Club είναι ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο, που δίνει την δυνατότητα σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα να αντιγράφουν κλειδιά του ιταλικού οίκου Mottura πάντα με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας. Επίσης διεκπεραιώνει την αποστολή αντιγράφων κλειδιών για κυλίνδρους υψίστης ασφαλείας, που τα κλειδιά τους αποστέλλονται απευθείας από το εργοστάσιο στην Ιταλία.

2 σχόλια στο “Mottura Club

  1. Ο/Η Γιώργος Παπαδημητρίου λέει:

    Καλησπέρα
    Έχω έναν πελατη που ενδιαφέρεται να αλλάξει τα διακοσμητικά πομολα και ροζετες από μια πορτα ασφάλειας με κλειδαριά μοτουρα και θα ήθελα να μάθω αν έχετε τα προιοντα

    1. Ο/Η Palatino λέει:

      Καλή σας ημέρα, βεβαίως και μπορούμε. Έχουμε τα απαραίτητα παρελκόμενα για την αντικατάσταση τους. Θα χρειαστούμε μια φωτογραφία μέσα και έξω της πόρτας για να καταλάβουμε ακριβώς τις διαστάσεις των διακοσμητικών. Παρακαλώ πολύ προωθήστε το υλικό στο info@palatino.com.gr και ένας αρμόδιος θα σας καλέσει αμέσως για να σας δώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες. Μαζί με τις εικόνες θα χρειαστούμε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ευχαριστούμε πολύ που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση